jueves, 15 de octubre de 2009

Reflexió

Yo crec que no cal gastar-se tants diners en uns fixatges. Amb la crisis que hi ha els diners pels fixatges s' hauria de donar als nens pobres que no tenen per menjar,o famílies que no arriben a final de mes perquè estan a l'atur. Tot i així hi ha molts futbolistes que donen els seus diners als pobres.

NOTICIA:

EFE La contratación de Cristiano Ronaldo por el Real Madrid batió el récord de traspaso más costoso que tenía, desde verano de 2001, el fichaje del francés Zinedine Zidane por el Real Madrid.Se da la circunstancia de que el Real Madrid, en los dos mandatos de Florentino Pérez como presidente del club, ocupa los cuatro primeros lugares de fichajes más costosos en la historia del fútbol: Cristiano Ronaldo, Zidane, Kaká y Luis Figo.


3 comentarios:

Carme Rams dijo...

No sé com saps que hi ha molts futbolistes que donen els seus diners als pobres. Potser algún futbolista dona alguna petita quantitat a associacions benèfiques.

moussa dijo...

Hola Carme Rams Que tal estas, echo de menos tus clases.
Bueno queria deciros que en primer lugar el mejor futbolista del mundo es Zinedine Zidane y que por lo que sé el que da dinero a los pobres es el seguro.

Saludos

Carme Rams dijo...

Hola Moussa, precisament l'altre dia li vaig comentar a Cristina que us trobo a faltar. Van ser uns quants anys i ara es nota.
Salutacions