miércoles, 28 de septiembre de 2011

Tutoria: El riu de la vida.

1) FRASE Ningú pot obligar-te o dir-te el que has de fer en la teva vida. Ets lliure de escollir la teva pròpia decisió, això no exclou que la gent, els pares o etc .... et puguin donar informació o recomanar-te el que pensen que és millor per a tu, ja que segur que han viscut moltes experiències semblants.
COMPARACIÓ DE PONTS El primer pont :Ens dona a entendre que sense estudis no tenim molta sortida i ens tenim que acomodar a tot lo bàsic, però també tindrem alegries ja que quan pugem complir el que vulguem segur que la satisfacció és molt gran ja que saps que t'ha costat molt esforç físic o econòmic depèn del objectiu. El segon pont:Crec que és una vida de molt de luxe això ens dona a entendre que es tenir estudis,sense preocupacions o bén poques. Suposo que sí, és una vida més lleugera però segur que no tenen la mateixa satisfacció. També crec que els diners són un “vici” vull dir que es passarà més temps pensant en com fer-ho i sense donar-nos compte ignoren i donarem menys importància a les persones que ens estimen. Pots tenir els diners de tot el món però si no tens felicitat no tens res.

DIFICULTATS DEL FUTUR Les dificultats segur que són moltes com també beneficis i alegries . Una de les dificultats més greus crec que es la “INDEPENDÈNCIA”, perquè jo crec que mai estem preparats per començar una vida am un altra persona o sols, sense els pares, ja que són moltes despeses(ell lloguer de casa, el menja , la roba etc...) i el primer que has de tenir per aquestes despeses es un treball. Tens que anar a treballar i quan tornis a la teva casa l'has de netejar, preparar-te el menjar etc..





2)"El río de la vida" La vida fa 100 anys en el tema del respecte, era molt important, ja que demostrava el teu nivell intel.lectual, s'apreciava molt el teu mode d'expressar-te i de tindre un diàleg complet tot aixó i més sense insults i altres tipus de vulgarismes. La relació amb els pares jo crec que és un tema molt important ja que tenien més respecte als pares, no hi havía tanta llibertat, eren més concients el nens com par exemple en el tema de una relació amb una persona, tot era més sincer o més ben dit es feia amb més cap. No hi havía tanta tecnologia que tambè es importantissím perque aixó implicava més interes en els estudis o si no a treballar molt dur, tampoc hi havía tantes oportunitats d'estudis i encara aixì estudiaven més que nosaltres almenys jo crec aixó.


No hay comentarios: