miércoles, 28 de septiembre de 2011

Reflexió de tutoria


"Ningú et pot construir el pont sobre el qual has de passar el riu de la vida, ningú, només tu mateix " ( F. Nietzsche)

Activitat 1.


El que ens vol dir aquesta frase és que, cadascun de nosaltres tenim l'oportunitat d'escullir com volem ser. Que moltes vegades no aprofitem les coses que tenim, i per tonteries deixem passar oportunitats a la vida, que a el millor maí mes tindrem


Activitat 2.

Imatge 1:
En la primera imatge del pont es la vida fàcil. ,esque ho no em tingut la oportunitat de estudiar o no ens ha donat la gana.A lo millor es veu un Camí molt mes fàcil de creuar,pero cuan passi el temps tot caurà.

Perquè sempre hem de tindre un bon pilar per poder creuar.

Imatge 2:

En la imatge segona,podem veure un pont molt mes ben construït i mes bonic.Aixo el que ens vol ensenyar esque a la vida tenim que ser algú.I els estudis son molts necessaris.

Serà mes difícil,perque tenim que esforçar-nos mes.pero desprès veurem la recompensa.

En el mon adult trobarem molt de dificultats,no sempre ens agradara el que veurem,pero moltes vegades tindrem que callar.

EL RIU DE LA VIDA
En aquests tràiler,veig com era de diferent l'educació dels nens cap a les persones més grans,solien estar en el camp gaudien de la naturalesa.Tenien en el cap com volien ser ells de grans.No com ara que no aprofitem les coses que tenim ni les valorem.
Als col·legis crec que eren molt estrictes amb els alumnes,no crec que tolerin cap contestació.

Els pares també solien ser molt estrictes.La mare era la que estava casa ella ajudava al seus fills i a fer els deures.El pare como era el cap de família era qui portava el menjar a casa,i ell era qui tenia la responsabilitat de respondre per la seva família.
Hi havia molts nens que volia ser sacerdots i anaven molt mes a L'església
Ara es molt mes diferent,perque els nois d'avui dia tenen poca educació,i els pares avui en dia passa'n molt mes poc temps amb els seus fills,i ni sap moltes vegades com son al carrer.

No hay comentarios: