martes, 3 de marzo de 2009

A L'AULA DE PROJECTES

Què tal alumnes? Ja veig que treballeu força a les ordres de la professora Cristina, sempre miro tot el que aneu fent, fins i tot les pàgines web, però no he pogut corregir les faltes perquè no sé com accedir.
El cas és que voldria saber com porteu el tema de la resistència; crec que esteu treballant bé però vull la vostra confirmació, ja m'ho direu, poseu notes o comentaris individuals i així sabré el treball que fa cadascú ¿d'acord?
El proper dilluns em tornen a obrir la mà perquè hi ha alguna cosa que no està bé. Ja us donaré notícies.

10 comentarios:

Cristina Arroyo dijo...

Hola Carme!
Com estàs? Ja he llegit el missatge que has deixat. Estic molt contenta de que estiguis en contacte amb nosaltres. Ja he vist que t'han de tornar a operar. Amb les ganes que tenim de que tornis! Desitjo que et vagi molt bé. Ens veiem!
Un petonet

edgar dijo...

Hola Carme, estem traballant força en básquet a l'hora d'educació física i una mica menys a resistència.Esperem que et recuperis aviat.

Rachid dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Aula oberta dijo...

Profe! M'alegro molt de que vegis tot el treball que estem fent.
Tenim ganes de veure't i de que tornis amb nosaltres.
Espero que et milloris aviat.
Un petonàs fort!
Dàmaris

moussa dijo...

Hola Profe, com estàs? m'alegro que et comuniquis amb nosaltres i que visitis el nostre bloc.
A l'hora de Educació física t'anyorem moltíssim, ja que al fer gimnàstica no és el mateix i que sàpigues que a classe treballem molt però vaig haver de faltar 3dies i per aixó no he aprovat aquesta quinzena :(, bueno intentaré no faltar i espero que et recuperis molt aviat.
Adeu profe cuida't ;)

Aula oberta dijo...

¡¡¡Hola profeeee!!!!¿¿cómo te va?? qué mala suerte que te tengan que abrir otra vez...Espero que no sea nada importante.
Pues lo de resistencia yo lo llevo más o menos porque me ahogo mucho...
pero ¡lo sigo intentando, eh, profe!
Tengo muchísimas ganas de que vengas ya. Antes de que se acabe el curso espero que te recuperes ya. Bueno, pues muchos besitos profe y que ¡¡te recuperes pronto!!

Alba Sánchez Díaz

Aula oberta dijo...

Hola rams, sóc l' Aida, ho estic fent força bé però a vegades, no tinc ganes perquè jo vull que estiguis tu!!. Las classes de la profesora Begoña no m' agrada molt , pero ja m'estic acostumant. Espero que et milloris i que et vagi bé l'operació!!!

AIDA

Rachid dijo...

Hola Carme,com estàs? espero que estiguis molt bé!Tenim moltes ganes de que vinguis a donar-nos classe! Esperem que et vagi bé i et recuperis molt aviat!! I sobre el tema de la resistència va molt bé. Espero... però sincerament aniria millor si estiguessis tu! sort amb l'operació!

Aula oberta dijo...

¡Hola Rams!Què tal? A gimmnàstica, porto algunes classes sense poder fer 2 o 3 classes. Perquè després de la calçotada em vaig estar quasi 2 semanes a casa amb febre, llavors vaig perdre classe i ara l'altre dia.Em vaig caure per les escales de la meva casa. No tinc molt ve la cama em fa molt de mal però no es un problema, vindré de totes maneres. Tu com estàs? Ja m' ho explicaràs i et desitjo sort el dilluns!! bb

Alex

Aula oberta dijo...

Hola Carme, hem fet la resistencia de 20 minuts i jo he fet 15 voltes que és un 5 pelat. I també vam fer un examen teóric que hem va sortir molt bé. Esperem que et recuperis aviat i vinguis a classe.

Rubén