jueves, 31 de mayo de 2012

Reflexio tutoria


1.- El primer pont es nota que han fet el pont amb l'únic que han tingut, representat amb la vida significa que la vida dels que no tenen diner ni ocasió de estudia ni res de això la vida li costa molt.


-El segon pont és un pont nou ,modern ,representat amb la vida significa que la gent que té diners viu de una forma molt bona pot estudiar , pot tenir tots el drets.



2

-Ningú et pot construir el pont sobre el qual has de passar el riu de la vida, ningú, només tu mateix " ( F. Nietzsche)


-Significa que ningú et pot obliga a fer una cosa que no vols ni el que faràs, la teva vida es teva i tu tens el dret de fer el k vulguis.


3 "Quines dificultats penseu que us trobareu en el món adult?


-Doncs que si no treballem ara i en esforcem per estudiar quan siguem adults ens costarà molt encontra treball.



REDACCIÓ


Jo crec que la vida d'abans era molt més dura que ara , la relació amb els pares era més respectuosa , el nens no volien casi res, no com ara que o volen tot. No tenien tantes oportunitats d'estudiar com ara perquè de petits tenien que treballar Per a portar diners a la família , estic segur que ells desitjaven estudiar i ara és al reves, tenim totes les oportunitats per estudiar i hi ha molts adolescents que no volen estudiar. La família estava més unida no com ara que tots el adolescents casi no surten amb la família i si surten molt poc.










No hay comentarios: