jueves, 5 de noviembre de 2015

Taller de cuina

Com ja sabeu, una vegada al mes fem un taller de cuina, aquest mes d' octubre al coincidir amb el mes de Halloween, vam decidir fer panellets, com tots els anys es fa a l' aula oberta ja que és tradició.
Vam començar fent tots els preparaments, primer vam anar a comprar el necessàri per a poder-los fer, després, al arribar a classe, vam escurar tots els plats i les eines per a fer els panellets. Quan ja va estar tot net i pulit vam començar el que teníem pensat fer, que eren els panellets.
Primer de tot, vam pelar els moniats ja que sense ells no es podia continuar fent la massa. Una vegada pelats els vam posar a remull , els vam tallar a taquets per a que es fesin abans i els vam portar a la cafeteria del institut ja que la dona de la cafeteria ens va ajudar a bullir els moniats. Després es va barrejar amb tot el demés i quan ja estaba feta la massa ho vam deixar reposar. Vam fer les boletes  i ho vam guarnir amb tota mena de guarnicions i els vam tornar a portar a la cafeteria per a fornejar-los.
El resultat va ser tot un èxit. Vam quedar tots molt contents!


                                                                                                                                         

No hay comentarios: